Scandi_sense_logo_500x500px[2].png

 BLIV SENSEVEJLEDER

GØR DET NEMT FOR DINE KUNDER AT FINDE DIG OG BLIV FAGLIGT OPDATERET


Hos ScandiSense kan du fra d. 1/4-2019 ansøge om at blive godkendt *SenseVejleder og blive listet på scandisense.dk samt sensekost.dk. Du vil blive registreret med firmanavn og link til hjemmeside og relevante sociale medier. På den måde bliver det let for dine kunder at finde dig. Professionelt vil du få mulighed for løbende deltagelse i konferencer/events, hvor du kan hente faglig sparring og inspiration til din daglige praksis, og desuden vil du få adgang til lukket gruppe, hvor du kan stille spørgsmål til SenseTeamets specialister.

For at blive godkendt skal du opfylde visse uddannelsesmæssige krav og gennemføre et eller flere Sense-relaterede kurser (se figur og læs mere nedenfor).

OBS: Alle uddannelser med opstart i 2019 vil give mulighed for godkendelse som SenseVejleder.


Skærmbillede 2019-02-19 kl. 18.41.10.png

Er du kostvejleder, eller har du en ernærings- eller sundhedsfaglig uddannelse på minimum bachelorniveau?

Har du en kostvejlederuddannelse eller en ernærings- eller sundhedsfaglig uddannelse på minimum bachelorniveau, kan du blive registreret på Sense Vejlederlisten ved at tage 1) Intro-kurset eller 2) Mad&Psyke Mentor-uddannelsen. 

1) Intro-kurset er et 2-dages kursus, som giver dig konkret viden om kostværktøjet Sense samt basal viden om Sense i et psykologisk perspektiv. Efter endt kursus kan du kalde dig Sense Premium Konsulent™ og blive registreret på Sense Vejlederlisten

Uge og hjemme havregrød.jpg

Det første intro-kursus afholdes d. 2. og 3. maj 2019.


2) På Mad&Psyke Mentor-uddannelsen dygtiggør du dig i forholdet mellem mad og psyke. Mange, som arbejder inden for det ernærings- og sundhedsfaglige felt, oplever netop, hvordan der kan være langt fra viden om sund livsstil til fastholdelse. På Mad&Psyke Mentor-uddannelsen arbejder du med forholdet mellem mad og psyke og lærer at hjælpe andre til varigt vægttab og et mere afslappet forhold til mad, krop og vægt. Når du har afsluttet uddannelsen med en certificering, kan du kalde dig Certificeret Mentor i mad & psyke™ med spec. i Sense og blive registreret på Sense Vejlederlisten.

IMG-2455.JPG

Mad&Psyke Mentor-uddannelsen afholdes to gange årligt
Næste opstart d. 23. - 24. februar 2019
Få ledige pladser


Interesserer du dig for sundhed, men har ingen ernærings- eller sundhedsfaglig uddannelse?

Interesserer du dig for sundhed – men har ikke en ernærings- eller sundhedsfaglig uddannelse - kan du stadig blive registreret Sense Vejleder. Du kan vælge at tage 1) Mad&Psyke Mentor-uddannelsen eller 2) Sense Kostvejleder-uddannelsen. 

1) Er du særligt interesseret i forholdet mellem mad og psyke, kan du vælge Mad&Psyke Mentor-uddannelsen. Når du har afsluttet mentoruddannelsen med en certificering, kan du kalde dig Certificeret Mentor i mad & psyke™ med spec. i Sense og blive registreret på Sense Vejlederlisten.

IMG-1871.JPG

Mad&Psyke Mentor-uddannelsen afholdes to gange årligt
Næste opstart d. 23. - 24. februar 2019
Få ledige pladser


2) Er du primært interesseret i det kostfaglige felt, kan du vælge Sense Kostvejleder-uddannelsen. Når du har afsluttet uddannelsen med en certificering, kan du kalde dig Certificeret Sense Kostvejleder™ og blive registreret på Sense Vejlederlisten. 

15775041_10209661602989311_7708318223162524995_o.jpg

De første deltagere på Sense Kostvejleder-uddannelsen bydes velkomne d. 19. og 20. september 2019.


 

*Som Sense Vejleder forpligter du dig til at benytte bogen 'Sense - kom godt i gang' ved opstart af nye Sense-klienter/-kursister.

Der vil desuden være et årligt administrationsgebyr på kr. 2.400. Heri er inkluderet ét årligt endagsarrangement for SenseVejledere.