Scandi_sense_logo_500x500px[2].png

 BLIV SENSE-VEJLEDER

GØR DET NEMT FOR DINE KUNDER AT FINDE DIG OG BLIV FAGLIGT OPDATERET


Uddannelser grafik v1-5.jpg

Som noget helt unikt kan du med en ScandiSense Akademi-uddannelse blive Sense-vejleder og hermed en del af Sense Netværket. Netværket er et fagligt og professionelt netværk, som har til hensigt at understøtte den enkelte Sense-vejleder bedst muligt samt sikre en fortsat høj faglighed. I netværket kan du hente inspiration til din praksis. Du kan dele, og du kan spørge. Du har direkte adgang til Sense-teamets eksperter og kan få svar på alt fra sundhedspsykologi til ernæring og sundhed. Altid funderet i videnskaben.

Ønsker du det, kan du desuden blive registreret på sensekost.dk/scandisense.dk med firmanavn, link til hjemmeside og diverse sociale medier. På den måde bliver det let for dine kunder at finde dig.

Læs mere om netværket og mulighederne her.


Hvordan bliver jeg Sense-vejleder?

For at blive Sense-vejleder skal du opfylde visse uddannelsesmæssige krav samt gennemføre et eller flere Sense-relaterede kurser (se figur og læs mere nedenfor). Desuden skal du have underskrevet en samarbejdsaftale med ScandiSense.


Skærmbillede 2019-09-04 kl. 18.40.13.png

Uddannelsesmuligheder

  • Er du uddannet kostvejleder eller har en ernærings- eller sundhedsfaglig uddannelse på minimum bachelor-niveau, kan du vælge mellem løsning A, B eller C

  • Har du anden uddannelsesmæssig baggrund, kan du vælge mellem løsning B eller C


A. Sense Grundkursus for fagprofessionelle

Næste    Sense Grundkursus    afholdes  d. 30. okt., d. 31. okt. og d. 1. nov. 2019

Næste Sense Grundkursus afholdes
d. 30. okt., d. 31. okt. og d. 1. nov. 2019

Sense Grundkurset består af 3 moduler (3 kursusdage). Der forudsættes basal viden om sundhed og ernæring, og adgangskravet er derfor som minimum en kostvejlederuddannelse eller en ernærings- eller sundhedsfaglig uddannelse på bachelor-niveau.

På kurset får du en overordnet indføring i brugen af kostværktøjet Sense suppleret med basal viden om Sense i et psykologisk perspektiv.


B. Mad & Psyke Mentoruddannelsen med speciale i Sense

Uddannelsen afholdes to gange årligt Næste opstart d. 22. og 23. februar 2020

Uddannelsen afholdes to gange årligt
Næste opstart d. 22. og 23. februar 2020

Mad & Psyke Mentoruddannelsen består af Sense Grundkurset (3 moduler) suppleret med 6 mentormoduler (9 kursusdage i alt).

Du får specialviden om Sense og arbejder samtidig med forholdet mellem mad og psyke. På den måde lærer du at hjælpe andre til varigt vægttab og et mere afslappet forhold til mad, krop og vægt. Viden, som er særlig vigtig, da der kan være langt fra viden om sund livsstil til fastholdelse.

Når du har afsluttet uddannelsen med en certificering, kan du kalde dig certificeret Mentor i mad & psyke med speciale i Sense.


C. Kostvejlederuddannelsen med speciale i Sense

Uddannelsen afholdes de gange årligt Næste opstart d. 29. februar og 1. marts 2019

Uddannelsen afholdes de gange årligt
Næste opstart d. 29. februar og 1. marts 2019

Kostvejlederuddannelsen med speciale i Sense består af Sense Grundkurset (3 moduler) samt 6 kostvejledermoduler (9 kursusdage i alt).

Du får specialviden om Sense og arbejder samtidig i dybden med ernæring og sundhed. Har du en sundhedsfaglig, men ikke en specifik ernæringsfaglig baggrund, kan du med fordel vælge Kostvejlederuddannelsen med speciale i Sense. 

Når du har afsluttet uddannelsen med en certificering, kan du kalde dig certificeret Kostvejleder med speciale i Sense.


Samarbejdsaftale

Både Mentor- og Kostvejlederuddannelsen samt Sense Grundkurset giver mulighed for at blive Sense-vejleder og hermed en del af Sense Netværket. Ønsker du dette, underskrives samarbejdsaftale med ScandiSense.

 

Læs mere om Sense Netværket og aftalen her.