Scandi_sense_logo_500x500px[2].png
 
 

 
 
Det, du gør oftest, betyder mest.jpg

#mentorimadogpsyke #mindrekur #meremadglæde #detderbetydermest #varigtvægttab #proces #småskridt #vaner #påvej #slutmedforbudt #tankekost #senseslankmedfornuft #sensekost #scandisense

Det er en sætning, jeg ind imellem må huske mig selv på. En enkelt overspisning, betyder nemlig ikke alverden. På samme måde betyder et enkelt sundt måltid så heller ikke, at jeg bare kan spise junk resten af dagen. Det skal jeg også huske. Jeg er nemlig belønningsspiser og kan nemt overbevise mig selv om, at jeg sør’me har været go’ og derfor liiige kan spise lidt ekstra. 

Er du lidt ligesom mig, kan sætningen derfor være god at have med dig. Den kan “holde dig lidt i ørerne”, når du har brug for det, men vigtigst minde dig om, at det handler om at være på vej. Hvis du fx spiser 3 gange om dagen, får du 21 måltider om ugen. Det er ikke det ene måltid, hvor du overspiser - eller for den sags skyld det ekstra måltid, der røg ind - som gør forskellen. Husk bare, at det - over tid - gælder om at tage små skridt i den rigtige retning. Over tid betyder, at det ind imellem går frem og indimellem lidt tilbage, men samlet set, bevæger du dig stille og sikkert mod dit mål.

VaneCoach Jørgen Michaelsen

Sense-konsulent og Mentor i mad & psyke™️
ScandiSense