Scandi_sense_logo_500x500px[2].png

Vejen til et afslappet forhold til mad, krop og vægt

LÆR OM FORHOLDET MELLEM MAD & PSYKE


 
 

Bliv Mentor i mad & psyke med speciale i Sense

Lær, hvordan du hjælper andre til varigt vægttab og et afslappet forhold til mad, krop og vægt ved at forstå - og arbejde med forholdet mellem mad og psyke. Få effektive psykologiske redskaber til varigt vægttab og opnå viden om, hvordan du med kostprincipperne fra Sense fremmer et naturligt forhold til mad. Eneste uddannelse af sin art i Danmark ledet af psykolog og VaneCoach.

IMG_3423.JPG

 
 
IMG-2508.JPG

Suzy Wengel som medunderviser

På Mentoruddannelsen med speciale i Sense er der to hele Sense-dage. Her vil du blive undervist af Suzy Wengel og Sense-teamets dygtige kliniske diætist, Lotte Noe Haulrik. 

Sense gør en forskel for rigtigt mange mennesker og matcher den psykologiske viden på området. Så tilmeld dig nu og få redskaberne til at hjælpe dine klienter i mål med et varigt vægttab.

2019:
Viborg, forår - fuldt booket!
Langeskov, efterår - åbent for tilmelding

 
 

…og gør det nemt for dine kunder at finde dig

Som Mentor i mad & psyke med speciale i Sense kan du via en samarbejdsaftale med ScandiSense blive en del at det faglige netværk for Sense-vejledere. Som Sense-vejleder kan du blive registreret med firmanavn og link til din hjemmeside på scandisense.dk og/eller sensekost.dk

…og bliv fagligt opdateret

Professionelt vil du få mulighed for løbende deltagelse i konferencer/events, hvor du kan hente faglig sparring og inspiration til din daglige praksis. Få desuden adgang til lukket Sense Uddannelsesgruppe, hvor du vil blive orienteret om nye tiltag og kunne stille spørgsmål til Sense-teamets specialister.


 
 

Motivation og relation - vejen til et varigt vægttab

Arbejder du med vægttab og livsstilsændringer, eller kunne du tænke dig at gøre det til din levevej, er dette uddannelsen for dig. Bliv undervist af psykolog Lotte Quist Michaelsen og VaneCoach Jørgen Michaelsen. Lotte og Jørgen har specialiseret sig i livsstilsændringer og vægttab og har desuden selv gået vejen. De har tabt sig hhv. 25 og 30 kilo og holdt vægten i over 10 år. Både personligt og professionelt ved de derfor, hvad der skal til.


 

Målgruppe:

  • Sundhedsprofessionelle, som måske allerede arbejder med livsstilsændringer og vægttab, men som ønsker at styrke deres viden om psykologien bag. Det kunne fx være kostvejledere – PB’ere i Ernæring og Sundhed – coaches – personlige trænere – kliniske diætister – sundhedsplejersker – psykoterapeuter – psykologer m.fl.

  • Dig, som ønsker at skifte karriere og gøre arbejdet med livsstilsændringer og vægttab til din fremtidige levevej.

  • Dig, som blot ønsker at blive klogere på dit eget forhold til mad, krop og vægt.

Adgangskrav:
Der er ingen specifikke adgangskrav.

Forplejning: Kaffe/te i undervisningstiden. Frokostbuffet inkluderet i prisen på de moduler, hvor der arbejdes med mindful spisning. Dette gælder alle moduler på nær modulet “Sense” samt modulet “Basal Ernæring”. Her medbringes egen frokost.

Fremtidsmuligheder:
Som certificeret Mentor i mad & psyke med speciale i Sense kan du - via en samarbejdsaftale med ScandiSense - blive en del at det faglige netværk for Sense-vejledere. Som Sense-vejleder kan du blive listet på scandisense.dk og/eller sensekost.dk. Du vil blive registreret med firmanavn og link til hjemmeside og relevante sociale medier. På den måde bliver det let for dine kunder at finde dig. Professionelt vil du få mulighed for løbende deltagelse i konferencer/events, hvor du kan hente faglig sparring og inspiration til din daglige praksis.

Som Sense-vejleder forpligter dig til at benytte bogen 'Sense - kom godt i gang' til nye Sense-klienter/-kursister for fortsat at være registreret på Sense-vejlederlisten. Desuden vil der være et årligt administrationsgebyr på kr. 2.400 (ex. moms). Heri er inkluderet ét årligt endagsarrangement for Sense-vejledere.

 
 
 

 
 
Min livslange kamp mod kiloene er slut - nu har jeg fået mod på også at hjælpe andre.
— Trine Skov-Nielsen
IMG-2455.JPG
 
 

 
 

RARRT®- RELATIONSPSYKOLOGI I PRAKSIS

RARRT er en forkortelse for Relationel, Anerkendende, Ressourcefokuseret og Reflekteret Teori.

 
 
Jeg kan kun give uddannelsen mine varmeste anbefalinger. Den er for alle, som er parat til at rykke sig mentalt, hvad enten de vil hjælpe andre eller bruge det personligt.
— Louise Kærholm Moritsen

DU KAN OGSÅ GØRE EN FORSKEL

VaneCoach Jørgen Michaelsen og psykolog Lotte Quist Michaelsen har samlet deres faglige og personlige viden og udviklet Mentoruddannelsen med speciale i Sense. På uddannelsen lærer du, hvordan du hjælper andre til varigt vægttab ved at forstå - og arbejde med forholdet mellem mad og psyke. Uddannelsen er funderet i relationspyskologien og er baseret på RARRT®-principperne udviklet af Institut for Relationspsykologi.

 
 

 
 

Moduler

Uddannelsen består af 8 moduler samt et certificeringsmodul og strækker sig over 4-5 måneder, så de nye værktøjer kan integreres mellem modulerne.

Modul 1: Dig i rollen som Mentor i mad & psyke
Oplev, hvordan dit eget forhold til mad – positivt eller negativt – kan bruges konstruktivt i klientarbejdet. Og hvordan din personlige erfaring og faglige viden styrker dig i rollen som mentor i mad og psyke.

Modul 2: Relationer skaber individet
Få indsigt i, hvordan relationers kvalitet er altafgørende for det enkelte menneskes udviklingsmuligheder. Dertil hvordan både årsager og løsninger på uhensigtsmæssige spisemønstre findes i relationen. I relationen til andre, til klienten selv, til mad, krop og vægt.

Modul 3: Basal ernæring
Få viden om det raske voksne menneskes basale behov for næringsstoffer samt en gennemgang af de energigivende makro- og mikronæringsstoffer. Sense-teamets kliniske diætist, Lotte Noe Haulrik, vil undervise.

Modul 4: Sense - slank med fornuft

Med Sense får du simple guidelines til vægttab helt uden kalorietælling og køkkenvægt. Netop derfor matcher Sense den psykologiske viden på området. Lær principperne og teorien bag Sense, og bliv undervist af Suzy Wengel, ophavskvinden til Sense, samt Sense-teamets kliniske diætist Lotte Noe Haulrik.

 
Få en folder tilsendt - skriv til    kontakt@scandisense.dk

Få en folder tilsendt - skriv til kontakt@scandisense.dk

 

 
Tak for i dag. Jeg er helt ør i bolden på den gode måde. Mine følelser sad fuldstændigt uden på tøjet i dag. Jeg tænker, at det er, fordi I endnu en gang er ved at rykke noget inden i mig. Tak for det og tak for Jer - I er vidunderlige!
— Trine Skov-Nielsen
 
 

 
 
Klar til at gøre en forskel! Stort tillykke til de nye Mentorer i mad & psyke™.

Klar til at gøre en forskel!
Stort tillykke til de nye Mentorer i mad & psyke™.

GØR EN FORSKEL
Hjælp andre til varigt vægttab
og et afslappet forhold til
mad, krop og vægt

Modul 5: Slip kurmentaliteten
Skal vægttabet være varigt, er det helt afgørende at normalisere forholdet til mad. Mad skal ikke være lig med forbud, restriktioner og dårlig samvittighed, men med glæde, nydelse, fællesskab og kærlighed.

Modul 6: Anerkendelse åbner for udvikling
Opnå viden om anerkendelsens dimensioner og betydningen heraf i klient-mentor relationen. Og bliv i stand til at understøtte klientens anerkendelse af sig selv via selvaccept og egenomsorg. Netop selv-anerkendelsen kan være ganske udfordrende – og samtidig fantastisk forløsende - for klienter, der har kæmpet en lang kamp mod vægten.

Modul 7: Ressourcefokus frigiver potentiale
Anvend positiv reframing, som handler om at skabe basis for at se andre, se sig selv og se verden, sådan som den har potentiale til at blive. Verden kan altid betragtes fra forskellige perspektiver. Mange klienter, som kæmper med mad, krop og vægt, kæmper også med et negativt selvbillede. Lær, hvordan du kaster lys på klientens egen fortælling og med afsæt heri åbner mulighed for en ressourceorienteret genfortælling.

Modul 8: Refleksion udfordrer selvfølgeligheder, og teori kvalificerer praksis
Opkvalificer din kompetence som Mentor i mad & psyke via refleksion over egen praksis og et dybdegående teoretisk fundament. Bliv præsenteret for arbejdet i reflekterende teams og få en bredere forståelse for uddannelsens relationspsykologiske teoriramme.

Modul 9: Certificering


Praktiske oplysninger

Tilmeld dig FB-gruppen ’Uddannelse – Mentor i mad & psyke™’ for løbende info.

Kursusstart
VIBORG, Forår 2019: 23/2 og 24/2, kl. 9-16.30 LANGESKOV, Efterår 2019: 31/8 og 1/9, kl. 9-16.30

Sted
VIBORG: Skolestræde 1. 1. sal, 8800
LANGESKOV: Frydenlundvej 4, 5550 LangeskovUndervisere
 
Psykolog Lotte Quist Michaelsen og VaneCoach Jørgen Michaelsen er faste undervisere på uddannelsen.

Gæsteundervisere
Suzy Wengel - ophavskvinden til ‘Sense- slank med fornuft’ - vil sammen med Sense-teamets kliniske diætist, Lotte Noe Haulrik, undervise på modul 3 og 4. 

Forplejning
Kaffe/te i undervisningstiden. Frokostbuffet inkluderet i prisen på de moduler, hvor der arbejdes med mindful spisning. Dette gælder alle moduler på nær modulet “Sense” samt modulet “Basal Ernæring”. Her medbringes egen frokost.

Yderligere information

Skriv til kontakt@scandisense.dk eller kontakt os på mobil 29 46 84 32 (Lotte) eller mobil 26 25 29 90 (Jørgen).     

 

 
Jeg er blevet utrolig bevidst om at spise, når jeg føler sult, og ikke når min hjerne tænker, det er synd for mig.
— Belinda Munk Nyhus

VIBORG
Forår 2019

FULDT BOOKET

Modul 1: 23.02.19
Modul 2: 24.02.19

Modul 3: 23.03.19
Modul 4: 24.03.19

Modul 5: 27.04.19 (Basal ernæring)
Modul 6: 28.04.19 (Sense)

Modul 7: 25.05.19
Modul 8: 26.05.19

Certificering: 22.06.19

Se forårets moduloversigt her.

LANGESKOV
Efterår 2019

ÅBENT FOR TILMELDING

Modul 1: 31.08.19
Modul 2: 01.09.19

Modul 3: 28.09.19
Modul 4: 29.09.19

Modul 5: 26.10.19
Modul 6: 27.10.19

Modul 7: 23.11.19
Modul 8: 24.11.19

Certificering: 04.01.20

 

Din investering er:

Early bird*
Kr. 12.999,- (ex. moms)

Inklusiv fuld Sense-bogpakke

Normalpris kr. 14.999,- (ex. moms)

*Spar kr. 2.000
indtil en måned før uddannelsesstart

OBS! Max. 16 pladser pr. hold

 

…og gør det nemt for dine kunder at finde dig

Når du har gennemført Mentoruddannelsen med speciale i Sense, kan du via en samarbejdsaftale med ScandiSense blive en del at det faglige netværk for Sense-vejledere. Som Sense-vejleder kan du blive registreret med firmanavn og link til din hjemmeside på scandisense.dk og/eller sensekost.dk

…og bliv fagligt opdateret

Professionelt vil du få mulighed for løbende deltagelse i konferencer/events, hvor du kan hente faglig sparring og inspiration til din daglige praksis. Få desuden adgang til lukket Sense Uddannelsesgruppe, hvor du vil blive orienteret om nye tiltag og kunne stille spørgsmål til Sense-teamets specialister.

 

Gør en forskel

HJÆLP ANDRE TIL VARIGT VÆGTTAB
OG ET AFSLAPPET FORHOLD TIL MAD, KROP OG VÆGT


GDPR - privatlivsbeskyttelsespolitik:
Når du deltager i et af ScandiSense’ forløb, accepterer du automatisk vores persondatapolitik. Læs mere her.