Scandi_sense_logo_500x500px[2].png

Mentoruddannelsen med speciale i Sense

LÆR OM FORHOLDET MELLEM MAD & PSYKE


Mentoruddannelsen med speciale i Sense består af 3 grundmoduler, 6 specialemoduler samt et certificeringsmodul. Uddannelsen strækker sig over 4-5 måneder, så de nye værktøjer kan integreres mellem modulerne.

 
 

Modul 1: Dig i rollen som Mentor i mad & psyke
Oplev, hvordan dit eget forhold til mad – positivt eller negativt – kan bruges konstruktivt i klientarbejdet. Og hvordan din personlige erfaring og faglige viden styrker dig i rollen som mentor i mad og psyke.

Modul 2: Relationer skaber individet
Få indsigt i, hvordan relationers kvalitet er altafgørende for det enkelte menneskes udviklingsmuligheder. Dertil hvordan både årsager og løsninger på uhensigtsmæssige spisemønstre findes i relationen. I relationen til andre, til klienten selv, til mad, krop og vægt.

Modul 3: Basal ernæring
Få viden om det raske voksne menneskes basale behov for næringsstoffer samt en gennemgang af de energigivende makro- og mikronæringsstoffer. Sense-teamets kliniske diætist, Lotte Noe Haulrik, vil undervise.

IMG_3359.JPG
 
 

IMG_3355.jpg

Modul 4: Kostværktøjet Sense
Med Sense får du simple guidelines til vægttab helt uden kalorietælling og køkkenvægt. Netop derfor matcher Sense den psykologiske viden på området. Lær principperne og teorien bag Sense, og bliv undervist af Suzy Wengel, ophavskvinden til Sense, samt Sense-teamets kliniske diætist Lotte Noe Haulrik

Modul 5: Slip kurmentaliteten
Skal vægttabet være varigt, er det helt afgørende at normalisere forholdet til mad. Mad skal ikke være lig med forbud, restriktioner og dårlig samvittighed, men med glæde, nydelse, fællesskab og kærlighed.


Modul 6: Anerkendelse åbner for udvikling
Opnå viden om anerkendelsens dimensioner og betydningen heraf i klient-mentor relationen. Og bliv i stand til at understøtte klientens anerkendelse af sig selv via selvaccept og egenomsorg. Netop selv-anerkendelsen kan være ganske udfordrende – og samtidig fantastisk forløsende - for klienter, der har kæmpet en lang kamp mod vægten.

Modul 7: Ressourcefokus frigiver potentiale
Anvend positiv reframing, som handler om at skabe basis for at se andre, se sig selv og se verden, sådan som den har potentiale til at blive. Verden kan altid betragtes fra forskellige perspektiver. Mange klienter, som kæmper med mad, krop og vægt, kæmper også med et negativt selvbillede. Lær, hvordan du kaster lys på klientens egen fortælling og med afsæt heri åbner mulighed for en ressourceorienteret genfortælling.


IMG_3356.jpg

Modul 8: Refleksion udfordrer selvfølgeligheder, og teori kvalificerer praksis
Opkvalificer din kompetence som Mentor i mad & psyke via refleksion over egen praksis og et dybdegående teoretisk fundament. Bliv præsenteret for arbejdet i reflekterende teams og få en bredere forståelse for uddannelsens relationspsykologiske teoriramme.

Modul 9: Certificering


 

Din investering er:

Early bird*
Kr. 12.999,- (ex. moms)

Inklusiv fuld Sense-bogpakke

Normalpris kr. 15.599,- (ex. moms)

*Spar kr. 2.600
indtil en måned før uddannelsesstart

OBS! Max. 16 pladser pr. hold

 

…og gør det nemt for dine kunder at finde dig

Når du har gennemført Mentoruddannelsen med speciale i Sense, kan du via en samarbejdsaftale med ScandiSense blive en del at det faglige netværk for Sense-vejledere. Som Sense-vejleder kan du blive registreret med firmanavn og link til din hjemmeside på scandisense.dk og/eller sensekost.dk

…og bliv fagligt opdateret

Professionelt vil du få mulighed for løbende deltagelse i konferencer/events, hvor du kan hente faglig sparring og inspiration til din daglige praksis. Få desuden adgang til lukket Sense Uddannelsesgruppe, hvor du vil blive orienteret om nye tiltag og kunne stille spørgsmål til Sense-teamets specialister.

 

Gør en forskel

HJÆLP ANDRE TIL VARIGT VÆGTTAB
OG ET AFSLAPPET FORHOLD TIL MAD, KROP OG VÆGT


GDPR - privatlivsbeskyttelsespolitik:
Når du deltager i et af ScandiSense’ forløb, accepterer du automatisk vores persondatapolitik. Læs mere her.