Scandi_sense_logo_500x500px[2].png

 

FAGLIG DIREKTØR

AUT. PSYKOLOG, KURSUSLEDER OG FOREDRAGSHOLDER

 
 

ARBEJDSOMRÅDER

  • Faglig ledelse og udvikling

  • Vane- og livsstilsændringer

  • Forstyrret spisning, overspisning og tvangsoverspisning (BED)

  • Foredrag/workshops

  • Underviser på Mentor i mad & psyke™ Uddannelsen

  • Virksomhedsforløb med fokus på sundhed og livsstil

  • Sundheds- og vægttabsforløb for private

  • Terapi, coahing og mentoring
     

BAGGRUND

Jeg er født i 1971 og er ud over psykolog også certificeret life- og businesscoach. Jeg har tidligere arbejdet inden for såvel det arbejdspsykologiske som det psykiatriske felt og har således terapeutisk erfaring med stress, angst og depression, men også med mere vidtrækkende psykiatriske problematikker som fx personlighedsforstyrrelser. Terapeutisk arbejder jeg inden for en ressource- og relationsorienteret ramme, men inddrager – hvis relevant – kognitive adfærdsterapeutiske elementer. Mit primære fokus er at møde dig der, hvor du er, og på den måde skabe rum og plads til den forandring, du ønsker.

Så hvordan har du det lige nu? Hånden på hjertet...

Måske oplever du stress, tvivl, angst, vrede eller negative tanker om dig selv og din omverden.  Måske er du i sorg over at have mistet en, du holder af, eller står i midt en livskrise som følge af kronisk sygdom eller alvorlig sygdom i familien. Eller måske står du bare et sted i dit liv, hvor du er i tvivl om meningen med det hele – hvordan du kommer videre i dit liv.

Ligegyldigt hvilken situation, du står i, så ved jeg, at du har de ressourcer, der skal til. Fastlåste tanke- og handlemønstre kan bare nogle gange gøre det svært eller endda umuligt selv at se. Netop her stiller jeg mig til din rådighed. I mødet med dig lægger jeg vægt på anerkendelse, tillid og åbenhed, og jeg fokuserer på at møde dig der, hvor du er. Sammen arbejder vi med dine følelser, tanker, kropslige reaktioner og oplevelser i forhold til andre. Alt sammen så dine fulde ressourcer kan blive bragt i spil, og du dermed vil kunne skabe den forandring, du ønsker – blive glad og få mod på og lyst til livet igen.

Forud for arbejdet som psykolog har jeg i en årrække arbejdet som lærer og har undervist såvel børn, unge som voksne. Endvidere har jeg arbejdet som talepædagog på voksenområdet, hvor jeg primært har arbejdet med mennesker med senhjerneskader som følge af blodprop/hjerneblødning samt med deres pårørende.

Privat er jeg gift med Jørgen, og sammen har vi to voksne børn på 23 og 20 år. I fritiden er jeg sammen med familie og venner, og i det omfang tiden tillader det, dyrker jeg yoga og motionsløb.
 

KONTAKT LOTTE:

Mail: kontakt@scandisense.dk
Mobil: +45 29 46 84 33