Scandi_sense_logo_500x500px[2].png

SCANDISENSE

SMÅ VANEÆNDRINGER - STORE RESULTATER


 
 

ScandiSense tilbyder sundhedsforløb, uddannelser og kurser til virksomheder, fagfolk og private over hele landet.

Et højt specialiseret team
ScandiSense ledes af VaneCoach Jørgen Michaelsen og psykolog Lotte Quist Michaelsen og drives sammen med kostvejleder og forfatter Suzy Wengel og professor Jesper Wengel. Tilknyttet ScandiSense er desuden en række dygtige fagfolk heriblandt en klinisk diætist, en læge, sundheds- og vanecoaches, opskriftudviklere, kostvejledere og træningsfagligt personale.

Vision og mål
Det skal være let at leve sundt. Med små realistiske vaneændringer er det ScandiSense’ vision at skabe fysisk, mental og social sundhed. Sundhed handler ikke om forbud og restriktioner, men om sund fornuft. Det er ScandiSense’ mål at inspirere til sundhed, som holder på sigt.


EJERE

 
 

 
 
SlankeDuo_RAISFOTO_4211.jpg

Jørgen Michaelsen

Adm. direktør
VaneCoach og Mentor i mad & psyke™

Jørgen er administrerende direktør og står for den daglige ledelse hos ScandiSense. Han er certificeret VaneCoach og har specialiseret sig i vane- og livsstilsændringer. Desuden er han uddannet lifecoach fra Manning Inspire. Han er medstifter af Mentoruddannelsen med speciale i Sense og er en rutineret underviser og foredragsholder. Tidligere har han arbejdet inden for den grafiske branche, hvor han i mange år har stået med det overordnede produktionsansvar.

Læs mere om Jørgen /Se CV

SlankeDuo_RAISFOTO_4205.jpg

Lotte Quist Michaelsen

Faglig direktør
Aut. psykolog og Mentor i mad & psyke™

Lotte er medejer og faglig direktør hos ScandiSense. Hun er autoriseret psykolog samt life-og businesscoach og har specialiseret sig i vægttab og forstyrret spisning. Hun er medstifter af Mentoruddannelsen med speciale i Sense og desuden ekstern underviser på VaneCoach Uddannelsens OverspisningsModul. Lotte skriver jævnligt indlæg til nyhedsbrevene fra Sense om psykologiske faktorer og sund livsstil. Hun er en erfaren underviser og foredragsholder og har en baggrund som lærer. Er endvidere certificeret Madmentor og har en PD i specialpædagogik.

Læs mere om Lotte / Se CV

 
 

 
 
Profilfoto Jesper.jpg

Jesper Wengel

Bestyrelsesformand
Professor

Jesper er medejer af ScandiSense og formand for selskabets bestyrelse. Sammen med Suzy etablerede han i 2006 biotekfirmaet RiboTask, som han siden har været bestyrelsesformand for. Suzy og Jesper har sammen udviklet forretningsgrundlaget bag livsstilskonceptet Sense, og han har udviklet en stor interesse i sammenhængen mellem kost og sundhed. Jesper er professor i bioorganisk kemi ved Syddansk Universitet, og han er medforfatter til mere end 400 forskningsartikler og en række patenter.

Læs mere om Jesper / Se CV

Suzy-Wengel_Sense_3.jpg

Suzy Lena Wegnel

Ophavskvinden til Sense
Kostvejleder og forfatter

Suzy er kostvejleder, foredragsholder, VaneCoach og medejer af ScandiSense. Ikke mindst er hun kvinden bag succeskonceptet Sense og forfatter til adskillige bøger om sund livsstil. Bestselleren “Sense - slank med fornuft” er udgivet i adskillige lande verden over. Oprindeligt er Suzy uddannet forskningslaborant indenfor organisk kemi, og i den egenskab er hun medforfatter på flere videnskabelige artikler, ligesom hun siden 2006 har været direktør i biotekfirmaet RiboTask ApS.

Læs mere om Suzy / Se CV