Scandi_sense_logo_500x500px[2].png

ScandiSense Akademiet

SUNDHEDSPSYKOLOGI OG ERNÆRINGSFAGLIG VIDEN


ScandiSense Akademiet tilbyder uddannelser og kurser for ernærings- og sundhedsprofessionelle samt andre, som interesserer sig for fysisk, mental og social sundhed. Hos ScandiSense Akademiet er faglighed i højsædet, og der er fokus på din udvikling.

Lær, hvordan du omsætter sundhedspsykologi og ernæringsfaglig viden til praksis og skab basis for varige livsstilsændringer. Sundhed skal ikke være svært, men ganske simpelt. Sundhed, som holder på sigt. Få konkrete mentale og ernæringsfaglige værktøjer og hjælp dine klienter helt i mål.


Gør det nemt for dine kunder at finde dig

Med en ScandiSense Akademi-uddannelse - og efterfølgende samarbejdsaftale med ScandiSense - får du adgang til at blive en del at det faglige netværk for Sense-vejledere. Som Sense-vejleder kan du blive listet på scandisense.dk og/eller sensekost.dk med firmanavn og link til hjemmeside og relevante sociale medier. Hermed bliver det let for dine kunder at finde dig.

…og bliv fagligt opdateret

Professionelt vil du få mulighed for løbende deltagelse i konferencer/events, hvor du kan hente faglig sparring og inspiration til din daglige praksis. Få desuden adgang til lukket Sense Uddannelsesgruppe, hvor du vil blive orienteret om nye tiltag og kunne stille spørgsmål til Sense-teamets specialister.


UNDERVISERE


Suzy-Wengel_Sense_3.jpg

Suzy Wengel

Suzy er kostvejleder, foredragsholder, VaneCoach og medejer af ScandiSense. Ikke mindst er hun kvinden bag succeskonceptet Sense og forfatter til adskillige bøger om sund livsstil. Bestselleren “Sense - slank med fornuft” er udgivet i adskillige lande verden over. Oprindeligt er Suzy uddannet forskningslaborant indenfor organisk kemi, og i den egenskab er hun medforfatter på flere videnskabelige artikler, ligesom hun siden 2006 har været direktør i biotekfirmaet RiboTask ApS.


Profilfoto Jesper.jpg

Jesper Wengel

Jesper er medejer af ScandiSense og formand for selskabets bestyrelse. Sammen med Suzy etablerede han i 2006 biotekfirmaet RiboTask, som han siden har været bestyrelsesformand for. Suzy og Jesper har sammen udviklet forretningsgrundlaget bag livsstilskonceptet Sense, og han har udviklet en stor interesse i sammenhængen mellem kost og sundhed. Jesper er professor i bioorganisk kemi ved Syddansk Universitet, og han er medforfatter til mere end 400 forskningsartikler og en række patenter.


SlankeDuo_RAISFOTO_4205.jpg

Lotte Quist Michaelsen

Lotte er medejer og faglig direktør hos ScandiSense. Hun er autoriseret psykolog samt life-og businesscoach og har specialiseret sig i vægttab og forstyrret spisning. Hun er medstifter af Mad & Psyke Mentoruddannelsen med speciale i Sense og desuden ekstern underviser på VaneCoach-uddannelsens OverspisningsModul. Lotte skriver jævnligt indlæg til nyhedsbrevene fra Sense om psykologiske faktorer og sund livsstil. Hun er en erfaren underviser og foredragsholder og har en baggrund som lærer. Er endvidere certificeret Madmentor og har en PD i specialpædagogik.


SlankeDuo_RAISFOTO_4211.jpg

Jørgen Michaelsen

Jørgen er administrerende direktør og står for den daglige ledelse hos ScandiSense. Han er certificeret VaneCoach og har specialiseret sig i vane- og livsstilsændringer. Desuden er han uddannet lifecoach fra Manning Inspire. Han er medstifter af Mad & Psyke Mentoruddannelsen med speciale i Sense og er en rutineret underviser og foredragsholder. Tidligere har han arbejdet inden for den grafiske branche, hvor han i mange år har stået med det overordnede produktionsansvar.


IMG_2111.JPG

Lotte Noe Haulrik

Lotte er autoriseret klinisk diætist og desuden uddannet VaneCoach. Til dagligt tager hun imod individuelle klienter hos Sense i Langeskov og holder foredrag rundt omkring i hele landet. Tidligere har hun arbejdet i den finansielle brance, med bl.a. regnskab/bogholderi, ledelse mm. Lotte brænder for at kunne hjælpe mennesker på vej til at opnå de mål, der er vigtige i deres liv – primært inden for vægttab og sund livsstil, men også inden for andre områder af tilværelsen. Når man tager hul på en livsstilsændring, sker det således ofte, at de mennesker, hun hjælper, får modet til at realisere andre mål og drømme.