Scandi_sense_logo_500x500px[2].png

SENSE SOM PROFESSIONELT REDSKAB 

FOR ERNÆRINGS- OG SUNDHEDSPROFESSIONELLE


Næste Sense Grundkursus
Langeskov - 29/2, 1/3 og 28/3 2020

Sense er blevet danskernes foretrukne metode til vægttab. Mange fagprofessionelle - sygeplejesker, kliniske diætister, fysioterapeuter, kostvejledere o.a. - ønsker derfor at vejlede efter Sense-principperne. Er du ernærings- eller sundhedsfagligt uddannet - og ønsker at supplere din praksis med Sense-kostvejledning - får du via Sense Grundkurset den nødvendige basisviden.


Moduler - Sense Grundkursus

Skærmbillede 2019-10-04 kl. 10.08.23.png

Sense Grundkurset består af 3 moduler af hver en dags varighed. Modul 1 og 2 vil være rettet mod Sense og det ernæringsfaglige område. Du vil blive præsenteret for teorien bag Sense, og Sense-principperne vil desuden blive set i lyset af basal ernæring og de 10 kostråd. Emnet sundhedsmyter vil ligeledes være på dagsordenen. Den sidste dag vil fokus være rettet mod den psykologiske viden omkring vægttab, og hvordan Sense matcher denne viden. Varigt vægttab handler nemlig om både-og. Det handler om, hvad du spiser, men også om, hvorfor du overspiser.


Modul 1: Basal ernæring i Sense-perspektiv
Principperne bag Sense indlæres med reference til centrale ernæringsmæssige faktorer og aspekter. Dette vil inkludere en praktisk og konkret gennemgang af makro- og mikronæringsstoffer samt kobling imellem Sense og de officielle kostråd. Undervejs i forløbet vil diverse kostmyter blive taget op til diskussion og sat i relation til virkeligheden.

Modul 2: Sense som arbejdsredskab
Forskellige moderne diæter og kost-trends gennemgås i sammenhæng med Sense. Fordele og udfordringer med Sense vil blive behandlet – ikke mindst i relation til dit virke som kostvejleder, hvor du vil skulle guide klienter på vej mod en sundere levevis og i mange tilfælde et vægttab. Du vil blive klædt på til at kunne give en overordnet forklaring på, hvordan de forskellige fødeemner omsættes i kroppen.

Modul 3: Slip kurmentaliteten
Skal et vægttab holde, er det helt afgørende med et balanceret og normaliseret forhold til mad. Med Sense får du simple guidelines til vægttab helt uden kalorietælling og køkkenvægt. Vi vil arbejde med at forstå, hvorfor Sense netop derfor matcher den psykologiske viden på området, hvor mad kædes sammen med glæde, nydelse, gode vaner og fællesskab i stedet for forbud, begrænsninger og dårlig samvittighed.


Praktiske oplysninger

Kursusopstart:
Næste Sense GrundKursus afholdes d. 29/2, 1/3 og 28/3 2019.
Alle dage fra kl.9.00-16.30.

Målgruppe:
Sense Grundkurset henvender sig til ernærings- og sundhedsprofessionelle, som ønsker at udvide deres faglige viden med kostværktøjet Sense. Det kunne fx være kostvejledere – PB’ere i Ernæring og Sundhed – kliniske diætister – læger - sygeplejesker - sundhedsplejersker – fysioterapeuter – psykologer m.fl.

Adgangskrav:
Du kan deltage i Sense Grundkurset, hvis du har en kostvejlederuddannelse eller en ernærings- eller sundhedsfaglig uddannelse på minimum bachelorniveau.

Sted
Alle kurser foregår på Frydenlund - vores dejlige kursuscenter i Langeskov på Fyn.
Adressen er Frydenlundsvej 4, 5550 Langeskov

Undervisere
Suzy Wengel - ophavskvinden til Sense
Klinisk diætist Lotte Noe Haulrik
Psykolog Lotte Quist Michaelsen
VaneCoach Jørgen Michaelsen

Læs mere om de forskellige undervisere her.

Forplejning: Kaffe/te i undervisningstiden. Medbring selv frokost.

Fremtidsmuligheder:
Alle ScandiSense Akademi-uddannelser/-kurser kvalificerer til at benytte Sense-principperne. Ønsker du efter afsluttet uddannelse/kursus at blive Sense-vejleder, så læs mere om netværket og samarbejdsaftalen her


 
Uddannelser grafik v1-3.jpg
 

Din investering:

Early bird*
Kr. 4.499,- (ex. moms)

Inklusiv fuld Sense-bogpakke

Normalpris kr. 5.199,- (ex. moms)

*Spar kr. 700
indtil en måned før uddannelsesstart

OBS! Max. 10 pladser pr. hold


Udvid din ernæringsfaglige og mentale værktøjskasse

Klik på billederne og læs mere om uddannelserne

Grundkursets 3 moduler udgør fundamentet for ScandiSense Akademiets øvrige uddannelser:

  1. Kostvejlederuddannelsen med speciale i Sense

  2. Mad & Psyke Mentoruddannelsen med speciale i Sense

Vil du fordybe dig yderligere i enten det ernæringsfaglige eller det sundhedspsykologiske område, kan du derfor med fordel vælge en af disse uddannelser.

 

GDPR - privatlivsbeskyttelsespolitik:
Når du deltager i et af ScandiSense’ forløb, accepterer du automatisk vores persondatapolitik. Læs mere her.